Where bright
minds meet

Amsterdam

Start je carrière bij Clifford Chance waar 'the brightest minds' werken als een team voor onze cliënten

Waarom Clifford Chance?

Clifford Chance biedt je de kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererend advocatenkantoor met één van de meest vooraanstaande rechtspraktijken in Nederland. Wij zijn trots op de advocaten, fiscalisten, kandidaat-notarissen en business professionals die voor ons werken en op de dienstverlening die we samen bieden aan onze cliënten, die vaak in hun eigen sector tot de wereldtop behoren. Kom bij ons werken en ervaar zelf de "one firm, one team"-benadering die werken bij Clifford Chance zo anders maakt.

Meer informatie

Introduction to Clifford Chance Amsterdam

Deze video laat je alles zien wat je over ons kantoor in Amsterdam wil weten.

Best of Both Worlds

Samen met de Rabobank organiseert Clifford Chance de business course 'Best of Both Worlds'. Tijdens deze business course ervaar je hoe een Corporate Finance transactie er in de praktijk aan toe gaat. Daarnaast kom je meer te weten over de samenwerking tussen advocaten en bankiers. Je werkt in teams aan een overname en leert advocaten en bankiers van beide kantoren kennen.

Je kunt je tot en met maandag 13 oktober 2023 aanmelden voor deze business course via onze vacaturepagina.

Solliciteren

Internationale samenwerking

Clifford Chance is één van de meest toonaangevende en vooruitstrevende advocatenkantoren ter wereld. Op ons kantoor in hartje Amsterdam werken ruim 300 advocaten en niet-juridische collega's aan gecompliceerde internationale transacties en opdrachten voor eveneens toonaangevende Nederlandse en internationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en internationale organisaties.

meer informatie

Ons werk

We verlenen onze diensten aan cliënten vanuit verschillende secties, die op hun beurt worden ondersteund door onze business professionals teams. Wij vinden dat alles om de cliënt draait. Daarom stellen we de cliënt centraal in de activiteiten die wij als advocatenkantoor ontplooien. Op die manier kunnen we onze kennis en ervaring inzetten om praktische maatwerkoplossingen en individueel advies te bieden. 

Meer informatie

Onze mensen

Onze mensen vertellen je vanaf de bank graag meer over hun werk en hoe zij bij kantoor terecht zijn gekomen.

Onze mensen

Solliciteer nu

Bekijk hier de actuele vacatures en solliciteer vandaag nog.

Solliciteer nu