Where ambitious
minds meet

Amsterdam

Bekijk hier de diverse mogelijkheden en solliciteer

Solliciteren naar een functie bij Clifford Chance kan alleen als er op onze website een vacature is gepubliceerd en je voldoet aan de eisen die in de betreffende vacature worden gesteld. Lees voor je solliciteert aandachtig de specifieke eisen die in de betreffende functieomschrijving worden gesteld om teleurstellingen te voorkomen.

Momenteel geen passende vacature? Registreer je dan voor onze Job Alerts-service, zodat je een automatische e-mail krijgt op het moment dat er op onze website vacatures worden gepubliceerd die aansluiten bij je zoekcriteria.

Selectiecriteria

Alvorens aan de procedure te starten, geven wij je graag meer inzicht in de kwaliteiten die wij bij voorkeur in onze toekomstige talenten terug zien. Alhoewel het om het totaalprofiel gaat, zijn zaken als internationale ervaring, bovengemiddelde academische resultaten, interessante nevenactiviteiten, juridische interesse, relevante werkervaring en aantoonbare ervaring in samenwerking onderdelen die wij graag terug zien.

Procedure

Onze sollicitatieprocedure is transparant. Na elk gesprek ontvang je snel en persoonlijke feedback.

De procedure voor advocaat-stagiaires wordt gestart met een capaciteitentest. Hierna volgen twee interviewrondes van elk twee gesprekken. De procedure wordt afgerond met een assessment.

De procedure voor student-stagiaires bestaat uit één interviewronde.

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten die reeds ervaring als advocaat hebben opgedaan.

Solliciteer

Inschrijven voor 'job alerts'

Als er op dit moment geen opeenstaande vacatures zijn die aansluiten bij je profiel, registreer dan hier om nieuwe vacatures direct te ontvangen.

Klik hier

Solliciteren

Indien je belangstelling hebt om bij Clifford Chance aan de slag te gaan, stuur ons dan je curriculum vitae en een motivatiebrief. Voor de rol van advocaat-stagiaire en andere juridische functies ontvangen we ook graag een overzicht van je studieresultaten, eindexamenresultaten van de middelbare school, getuigschriften, stagebeoordelingen, scripties en eventuele referenties.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact us