Where bright
minds meet

Amsterdam

Start je carrière bij Clifford Chance waar 'the brightest minds' werken als een team voor onze cliënten

Wat bieden we?

Clifford Chance biedt je de kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererend advocatenkantoor met één van de meest vooraanstaande rechtspraktijken in Nederland. Wij zijn trots op de advocaten, fiscalisten, kandidaat-notarissen en business professionals die voor ons werken en op de dienstverlening die we samen bieden aan onze cliënten, die vaak in hun eigen sector tot de wereldtop behoren. Kom bij ons werken en ervaar zelf de "one firm, one team"-benadering die werken bij Clifford Chance zo anders maakt.

Meer informatie Find out more

In het kader van de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus (Covid-19), zijn onze recruitmentactiviteiten tot nader order opgeschort. Wij bekijken op frequente basis de kennismakingsmogelijkheden die we op dit moment wel kunnen bieden.

Indien je hebt gesolliciteerd op een van de openstaande posities, dan zullen wij contact opnemen en de laatste status delen. Daarnaast staat ons recruitmentteam natuurlijk open voor vragen.

Houd voor de laatste updates de website of onze sociale media kanalen in de gaten.
 

contact us Find out more

Select Class

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen kun je ervaren hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt.

De Select Class vindt weer plaats in het voorjaar van 2021.

Meer Informatie Find out more

Best of Both Worlds

7 en 8 November 2019
Kick off:
1 November 2019
Samen met de Rabobank organiseert Clifford Chance de business course 'Best of Both Worlds'. Tijdens deze business course ervaar je hoe een Corporate Finance transactie er in de praktijk aan toe gaat. Daarnaast kom je meer te weten over de samenwerking tussen advocaten en bankiers. Je werkt in teams aan een overname en leert advocaten en bankiers van beide kantoren kennen. Aanmelden voor de editie in 2019 is niet meer mogelijk.

Internationale samenwerking

Clifford Chance is één van de meest toonaangevende en vooruitstrevende advocatenkantoren ter wereld. Op ons kantoor in hartje Amsterdam werken ruim 330 advocaten en niet-juridische collega's aan gecompliceerde internationale transacties en opdrachten voor eveneens toonaangevende Nederlandse en internationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en internationale organisaties.

meer informatie Find out more

Ons werk

We verlenen onze diensten aan cliënten vanuit verschillende secties, die op hun beurt worden ondersteund door onze business professionals teams. Wij vinden dat alles om de cliënt draait. Daarom stellen we de cliënt centraal in de activiteiten die wij als advocatenkantoor ontplooien. Op die manier kunnen we onze kennis en ervaring inzetten om praktische maatwerkoplossingen en individueel advies te bieden. 

Meer informatie Find out more

Profielen

Onze mensen vertellen je vanaf de bank graag meer over hun werk en hoe zij bij kantoor terecht zijn gekomen.

Bekijk profiel Find out more

Introduction to Clifford Chance Amsterdam

Deze video laat je alles zien wat je over ons kantoor in Amsterdam wil weten.