Where bright
minds meet

Amsterdam

Start je carrière bij Clifford Chance waar 'the brightest minds' werken als een team voor onze cliënten

Wat bieden we?

Clifford Chance biedt je de kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererend advocatenkantoor met één van de meest vooraanstaande rechtspraktijken in Nederland. Wij zijn trots op de advocaten, fiscalisten, kandidaat-notarissen en business professionals die voor ons werken en op de dienstverlening die we samen bieden aan onze cliënten, die vaak in hun eigen sector tot de wereldtop behoren. Kom bij ons werken en ervaar zelf de "one firm, one team"-benadering die werken bij Clifford Chance zo anders maakt.

Meer informatie

Solliciteer nu

Bekijk hier de actuele vacatures en solliciteer vandaag nog.

Solliciteer nu

Global Virtual Internships

In welke fase van je studie rechten je je op dit moment ook bevindt, onze Global Virtual Internships bieden jou de skills die nodig zijn om de volgende stap te zetten in je carrière.
We zullen je alles bijbrengen over legal en commercial implications op het gebied van Climate Change, Cyber Security en Business & Human Rights. We zullen het geleerde in de praktijk brengen door te oefenen met het geven van advies aan cliënten over hoe zij zich optimaal kunnen beveiligen.

Het programma is opgezet door experts uit ons wereldwijde netwerk. Je maakt kennis met internationaal werken op een compleet nieuwe manier en krijgt daarnaast de mogelijkheid om je analytische vaardigheden te optimalieren zodat jij uit kan groeien tot dé advocaat van de toekomst. Je hebt toegang tot inspirerende advocaten, interessante ontwikkelingsmogelijkheden en nieuwe inzichten die je in de komende jaren kunnen helpen om jouw juridische carrière een boost te geven.

Click here to begin

Select Class

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen kun je ervaren hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt.

Meer Informatie

Best of Both Worlds

Samen met de Rabobank organiseert Clifford Chance de business course 'Best of Both Worlds'. Tijdens deze business course ervaar je hoe een Corporate Finance transactie er in de praktijk aan toe gaat. Daarnaast kom je meer te weten over de samenwerking tussen advocaten en bankiers. Je werkt in teams aan een overname en leert advocaten en bankiers van beide kantoren kennen. Op donderdag 11 en vrijdag 12 november vindt Best of Both Worlds 2021 plaats. Je kunt je tot uiterlijk 11 oktober 2021 inschrijven via onze website (bij 'vacatures').

Vacatures

Internationale samenwerking

Clifford Chance is één van de meest toonaangevende en vooruitstrevende advocatenkantoren ter wereld. Op ons kantoor in hartje Amsterdam werken ruim 330 advocaten en niet-juridische collega's aan gecompliceerde internationale transacties en opdrachten voor eveneens toonaangevende Nederlandse en internationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en internationale organisaties.

meer informatie

Ons werk

We verlenen onze diensten aan cliënten vanuit verschillende secties, die op hun beurt worden ondersteund door onze business professionals teams. Wij vinden dat alles om de cliënt draait. Daarom stellen we de cliënt centraal in de activiteiten die wij als advocatenkantoor ontplooien. Op die manier kunnen we onze kennis en ervaring inzetten om praktische maatwerkoplossingen en individueel advies te bieden. 

Meer informatie

Profielen

Onze mensen vertellen je vanaf de bank graag meer over hun werk en hoe zij bij kantoor terecht zijn gekomen.

Bekijk profiel

Introduction to Clifford Chance Amsterdam

Deze video laat je alles zien wat je over ons kantoor in Amsterdam wil weten.