Where diverse
minds meet

Amsterdam

Wat onderscheidt ons van anderen?

In onze Amsterdamse vestiging van Clifford Chance bieden wij de best mogelijk service op het gebied van juridisch advies. Dit doen we al bijna een halve eeuw. We combineren de standaarden van onze global firm met onze expertise van de Nederlandse markt. Onze cliënten bestaan uit grote financiële instituties zoals banken en corporates uit de commerciële en industriële sector maar ook tech bedrijven, overheden en non-profit organisaties.

Wij geloven dat onze informele sfeer bijdraagt aan een goede samenwerking. Door volledig jezelf te kunnen zijn, kan jij het beste uit jezelf halen en dus optimaal presteren.

Ons hoofdkantoor staat in Londen en dat maakt ons een Angelsaksisch kantoor, maar met een Amsterdamse inslag. Onze cultuur kan omschreven als informeel, down to earth, benaderbaar, pragmatisch en een tikkel eigenwijs.

Op het kantoor in Amsterdam werken circa 300 medewerkers. Hiervan bestaat een helft uit business professionals en de andere helft uit advocaten. Op dit moment werken wij vanaf het IJsbaanpad in Amsterdam Zuid, maar normaliter huizen wij in een monumentaal pand aan de Droogbak in de Amsterdamse binnenstad. Net een beetje anders dan de rest zou je kunnen zeggen.

Met de Jordaan om de hoek en naast centraal station blijkt dit de ideale uitvalsbasis. Met een been in de samenleving en voor iedereen goed bereikbaar.
Het Droogbak gebouw past qua stijl goed bij centraal station, dit is niet gek want zo'n 100 jaar geleden huisvestte in ditzelfde gebouw de directie van de NS.

Op dit moment wordt het pand gemoderniseerd en naar de nieuwste technologische maatstaven en trends ingericht. Naar verwachting keren wij zomer 2021 weer terug naar de Droogbak.

Cultuur en Diversiteit

We werken graag met een diverse groep mensen die onze waarden delen: we zijn ambitieus, leveren de hoogst mogelijke service en kwaliteit en we werken in een informele omgeving waar we respectvol met elkaar omgaan.

Lees hier meer

Onze mensen

Vanaf de bank vertellen onze mensen je meer over hun ervaringen bij Clifford Chance.

bekijk profielen