Where ambitious
minds meet

Amsterdam

Voor ambitieuze kandidaten zijn er diverse mogelijkheden bij Clifford Chance Amsterdam

Student-stagiaire

We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een periode van twee maanden stage te lopen om de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten. Tijdens deze stage kun je ontdekken of wij de werkomgeving bieden waar jij je thuis voelt. Je draait volledig mee met de dagelijkse praktijk en werkt nauw samen met de advocaten.

Gedurende jouw studentstage bieden we een vergoeding van EUR 750 bruto per maand (100% fulltime). Als je niet meer in het bezit bent van een OV-jaarkaart, dan worden ook je reiskosten (op basis van openbaar vervoer tweede klas) vergoed. Voor studenten die van ver komen hebben we een tegemoetkoming in de woonkosten.

Solliciteer

Ervaren juristen

Wij staan altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten die al ervaring als advocaat hebben opgedaan.

solliciteer

Business professionals

Om uitstekende service te bieden aan onze cliënten hebben we niet alleen advocaten nodig. Gespecialiseerde professionals helpen hen daarbij. 

meer informatie

Secretarial Staff

Secretaresses vervullen een belangrijke rol binnen Clifford Chance. Zij houden zich gericht bezig met het ondersteunen van onze advocaten om de service en dienstverlening naar onze cliënten zo optimaal mogelijk te laten zijn. Dit maakt het werk inhoudelijk erg interessant en brengt een behoorlijke verantwoordelijkheid met zich mee.

 

De junior en medior secretaresses werken in een team, dat wordt gecoördineerd door een ervaren Coordinating Secretary. Heb je al enige jaren ervaring dan werk je voor senior advocaten en/of partners. De secretaresses worden aangestuurd door een Manager Secretary.