Where ambitious
minds meet

Amsterdam

Business Professionals

Jouw carrière start met een C

Ongeveer de helft van onze medewerkers in Amsterdam werkt op een van onze Business Professional afdelingen. Deze collega's spelen een cruciale rol bij het bereiken van onze strategische doelen.

Voor het dagelijkse werk van onze advocaten is de technische en organisatorische knowhow van deze teams onmisbaar.

One team

Caroline Firstbrook, Our Global Chief Operating Officer, talks about how the unprecedented pace of change in the legal industry, of which Clifford Chance is at the forefront, is creating new opportunities to join our business teams. There has never been a more exciting time to join the legal sector.

Innovation & Best Delivery

Onze klanten verwachten dat we investeren in de nieuwste innovatieve technologieën om hun resultaten en service-ervaring te verbeteren. Ons leiderschap op dit gebied noemen we "Best Delivery". Om onze partners te ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve tools voor onze juridische dienstverlening, creëren we multifunctionele en virtuele teams waarin continuous improvement voorop staat. Hiervoor werken legal project managers, resource managers, pricing experts en juridische technische adviseurs nauw met elkaar samen.

Lees hier meer

Business Development, Events, Communication & Marketing

De collega’s van Business Development, Events, Communications & Marketing zijn verantwoordelijk voor alle externe uitingen van ons kantoor, zoals proposals, client seminars, sponsoring, communicatie, PR en interne en externe evenementen. Zij werken intensief samen met onze advocaten om dit succesvol vorm te geven. Onze inspanningen worden dagelijks beoordeeld door de strengste jury ter wereld: onze cliënten.

Information Technology

De afdeling Information Technology (IT) is van wezenlijk belang voor ons kantoor, onze medewerkers en onze cliënten. Door dag en nacht ondersteuning te bieden en door het bedenken en implementeren van nieuwe technieken/oplossingen, stelt zij alle medewerkers in staat om met de beste technologische ondersteuning snel en efficiënt te werken.

Human Resources

Human Resources is verantwoordelijk voor het werven van en binnenhalen van talent, het mede ontwikkelen van de kennis en kunde van al onze medewerkers en voor het behouden van ons human capital. HR voert tevens processen uit op het gebied van Performance Management, Compensation & Benefits, Career Development en Vitaliteit.

Juridisch Secretariaat

Ons juridisch secretariaat biedt de ondersteuning die onze advocaten nodig hebben om onze cliënten op elk gebied, elke keer weer de best mogelijke service te bieden. De rol van dit secretariaat is cruciaal bij het assisteren van het leveren van de beste klantervaring en het bieden van hoogwaardige ondersteuning aan Partners in onze praktijkgebieden.

Dit varieert van administratieve ondersteuning en agendabeheer tot het produceren van complexe documenten. Juridische secretaresses zijn klantgericht en communiceren namens advocaten regelmatig met onze klanten.

Partnership Finance

De afdeling Partnership Finance bestaat uit de onderdelen Financial Accounting en Revenue Control. Financial Accounting is verantwoordelijk voor de verstrekking en analyse van financiële rapportages en voor alle zaken op het gebied van kantoorkosten en te betalen facturen. Revenue Control verzorgt de financiële afhandeling met betrekking tot cliënten, met name de facturering en het debiteurenbeheer.

Knowledge & Information

In het Knowledge & Information team draait het om kennisdeling en de bijbehorende tools binnen en tussen de verschillende praktijkgroepen waarin de advocaten werken. Onze cliënten verwachten efficiency en een zeer hoog kennisniveau. Knowledge & Information is verantwoordelijk voor het coördineren van kennisdeling tussen het Amsterdamse kantoor en de andere kantoren in ons netwerk.

Facility Management

Facility Management verzorgt vele producten en diensten waardoor alle medewerkers het werk onder uitstekende omstandigheden kunnen uitvoeren en cliënten kunnen ontvangen. Receptie, restaurant, telefooncentrale, bewaking, general services, printroom, office management en schoonmaak zorgen voor een flexibele en kwalitatief hoogstaande service.

Join us

Wat jouw expertisegebied ook is, bij Clifford Chance vind je een scala aan carrièremogelijkheden.

Lees hier meer over onze sollicitatieprocedure.

Meer informatie