Where diverse
minds meet

Amsterdam

Cultuur

Binnen Clifford Chance Amsterdam wordt de cultuur als open, divers en internationaal ervaren. Er is onderling een prettige samenwerking die nog verder wordt benadrukt doordat partners kamers delen met junior advocaten en/of stagiaires.

Diversiteit

Wij nemen mensen aan op basis van hun prestaties en geloven in gelijke kansen voor iedereen. Het is lastig om een typische Clifford Chance werknemer te omschrijven. We werken graag met een diverse groep mensen die onze waarden delen: we zijn ambitieus, leveren de hoogst mogelijke service en kwaliteit en werken in een informele omgeving waar mensen met de meest uiteenlopende achtergronden respectvol met elkaar omgaan. Clifford Chance heeft de charter van Talent naar de Top ondertekend. Het tekenen van de charter helpt ons om onze diversiteitsdoelen te bereiken in de breedste zin van het woord, zoals het stimuleren van vrouwelijk talent, maar ook initiatieven op multicultureel gebied.

Het beste team

Als wereldwijd toonaangevend kantoor bedienen we cliënten waar ook ter wereld. Om aan hun eisen te kunnen voldoen en om oplossingen te kunnen bieden voor de meest complexe uitdagingen waar zij tegenaan lopen, moeten we het beste team vormen: een team waarin uiteenlopende achtergronden, culturen en perspectieven vertegenwoordigd zijn en dat binnen een inclusieve en ondersteunende omgeving volledig tot ontwikkeling komt.

Lees meer over inclusiviteit en diversiteit bij Clifford Chance.

meer informatie

CC Parents

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Omdat met name (jonge) ouders dat als een uitdaging zien, hebben we het CC Parents Plan ontwikkeld waarmee we (nieuwe) ouders binnen Clifford Chance willen ondersteunen bij de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden in de combinatie werk en gezin. Wil je ook weten hoe onze 'CC Parents' omgaan met deze balans, bekijk dan deze video.