Where curious
minds meet

Amsterdam

In het kader van de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus (Covid-19), zijn onze recruitmentactiviteiten tot nader order opgeschort. Wij bekijken op frequente basis de kennismakingsmogelijkheden die we op dit moment wel kunnen bieden.

Indien je hebt gesolliciteerd op een van de openstaande posities, dan zullen wij contact opnemen en de laatste status delen. Daarnaast staat ons recruitmentteam natuurlijk open voor vragen.

Houd voor de laatste updates de website of onze sociale media kanalen in de gaten.
 

contact us Find out more

Wil je meer te weten komen over Clifford Chance en onze mensen? Kom kennis maken tijden één van onze activiteiten of events

Select Class

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen kun je ervaren hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt. Je brengt een bezoek aan onze kantoren in Londen en in Amsterdam en werkt aan een casus die de internationale aspecten van ons werk weergeeft. Ook is er volop de mogelijkheid om kennis te maken met onze mensen. Kortom, een ideale manier om te ontdekken of Clifford Chance bij jou past.

Agenda

Een website of CV geeft je nog niet de kans elkaar echt te leren kennen. Kom daarom bij ons op kantoor in hartje Amsterdam langs om te ontdekken of de cultuur, de cliënten en de collega's je aanspreken. 

Gedurende het gehele jaar zijn er diverse mogelijkheden bij ons op kantoor, maar ook tijdens evenementen in de verschillende studentensteden spreken wij je graag.

Events Find out more

Best of Both Worlds

7 en 8 November 2019
Kick off: 
1 November 2019

Samen met Rabobank organiseert Clifford Chance de business 'Best of Both Worlds'. Tijdens deze Masterclass kun je ervaren hoe een Corporate Finance transactie er in de praktijk aan toegaat en kom je meer te weten over de samenwerking tussen advocaten en bankiers. Je bezoekt zowel het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht als het kantoor van Clifford Chance in Amsterdam, werkt in teams aan het adviseren van een cliënt bij een overname en leert advocaten en bankiers van beide kantoren kennen. Houd de website in de gaten voor de editie in het najaar van 2020.

solliciteer nu

Kop koffie

Wil je je mogelijkheden met ons bespreken of ons beter leren kenen dan nodigen wij je van harte uit om koffie te komen drinken met één van onze advocaten. Je kunt hiervoor je CV en cijferlijsten per email toesturen. Vergeet niet te vermelden welke sectie je voorkeur heeft.

Email us

YouTube – Clifford Chance Careers channel

To find out more about the firm and to view all our videos, please check out our YouTube channel.

YOUTUBE