Where curious
minds meet

Amsterdam

Wil je meer te weten komen over Clifford Chance en onze mensen? Kom kennis maken tijdens één van onze activiteiten of events

Agenda

Een website of cv geeft je nog niet de kans elkaar echt te leren kennen. Kom daarom bij ons op kantoor in hartje Amsterdam langs om te ontdekken of de cultuur, de cliënten en de collega's je aanspreken.

Gedurende het hele jaar zijn er diverse mogelijkheden bij ons op kantoor, maar ook op locatie in de verschillende studentensteden (als de situatie rondom COVID-19 dit toelaat). Daarnaast zijn wij ook te vinden op virtuele events!

Events

(Virtueel) kopje koffie

Wil je je mogelijkheden met ons bespreken of ons beter leren kenen dan nodigen wij je van harte uit om koffie te komen drinken met één van onze advocaten. Je kunt hiervoor je CV en cijferlijsten per email toesturen. Vergeet niet te vermelden welke sectie je voorkeur heeft.

Email us

Select Class

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen kun je ervaren hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt.

meer informatie

Best of Both Worlds

Samen met de Rabobank organiseert Clifford Chance de business course 'Best of Both Worlds'. Tijdens deze business course ervaar je hoe een Corporate Finance transactie er in de praktijk aan toe gaat. Daarnaast kom je meer te weten over de samenwerking tussen advocaten en bankiers. Je werkt in teams aan een overname en leert advocaten en bankiers van beide kantoren kennen. Op donderdag 11 en vrijdag 12 november vindt Best of Both Worlds 2021 plaats. Je kunt je tot uiterlijk 11 oktober 2021 inschrijven via onze website (bij 'vacatures').

Vacatures

YouTube – Clifford Chance Careers channel

To find out more about the firm and to view all our videos, please check out our YouTube channel.

YOUTUBE

Clifford Chance Career Podcast

The Clifford Chance Careers Podcast features individuals from around the Firm discussing career advice, hot topics and giving unique insights into their personal journeys.

Luister Hier

Global Virtual Internships

In welke fase van je studie rechten je je op dit moment ook bevindt, onze Global Virtual Internships bieden jou de skills die nodig zijn om de volgende stap te zetten in je carrière. We zullen je alles bijbrengen over legal en commercial implications op het gebied van Climate Change, Cyber Security en Business & Human Rights. We zullen het geleerde in de praktijk brengen door te oefenen met het geven van advies aan cliënten over hoe zij zich optimaal kunnen beveiligen.

Het programma is opgezet door experts uit ons wereldwijde netwerk. Je maakt kennis met internationaal werken op een compleet nieuwe manier en krijgt daarnaast de mogelijkheid om je analytische vaardigheden te optimalieren zodat jij uit kan groeien tot dé advocaat van de toekomst. Je hebt toegang tot inspirerende advocaten, interessante ontwikkelingsmogelijkheden en nieuwe inzichten die je in de komende jaren kunnen helpen om jouw juridische carrière een boost te geven.

Find out more